Image Alt

Utbildningar

Företagsinternt Ledarskapsprogram

Målet för programmet är att skapa trygga ledare som har en gedigen verktygslåda att välja ifrån. Ledare som vet och förstår mekanismerna för att leda andra och som förstår sin egen personlighet och stil.

Öppna kurser

En öppen utbildning är öppen för privatpersoner och deltagare från olika företag och organisationer. Det innebär att du, förutom ny kunskap, även får möjlighet att ta del av många olika sorters erfarenheter och knyta nya kontakter.

Vid behov kommer dessa utbildningar att hållas på distans via nätet, Microsoft Teams eller liknande

Företagsinterna utbildningar och föreläsningar

Diverse ämnen som kan anpassas utifrån dina önskemål. Alltifrån chefsutbildningar, effektiva möten, kommunikation, konflikthantering... Allt som får din arbetsplats att må bra och vara effektiv.

Kommande öppna kurser.

[mkdf_events_slider orderby=”date” order=”ASC” image_size=”full” event_info_price=”no” slider_navigation=”yes” layout=”” category=”oppen-kurs”]
Referenser.
Jörgen Ekman
Sales Executive på TECHNIA

Det finns många ledarskapskonsulter men få kan mäta sig med Christina när det gäller att få deltagarna att få en tydlig förståelse för helheten och samtidigt få med de små detaljerna. Det är en avgörande skillnad när det handlar om att skapa bra och effektiva arbetsgrupper, här är Christina briljant. Dessutom gör hon det med mycket värme, humor och stort engagemang.

Karlstads Kommun

Innehållet var mycket intressant & lärorik. Engagerad & kompetent kursledare som gjorde utbildningen till ett rent nöje. Presentationsteknik (nå fram med ditt budskap)

Minnesota
Minnesota

Christina Haugsöen gav en engagerande och inspirerande föreläsning som gav högst betyg. Hon har en otrolig förmåga att på ett pedagogiskt och lättsamt sätt föreläsa om ett komplext ämne som ändå många kan relatera till och inspireras av.

Morgan Brunzell
Manager, Karlstad Informatic Consulting

Christina’s föreläsning fick mig att tänka på vikten av att vi förstår vad vi menar när vi pratar med varandra. Speciellt viktigt blir ju detta i en organisation som jobbar på uppdrag av kunderna och skall leverera det som kunderna vill ha! En konsult måste förvissa sig om att båda parter verkligen menar samma sak. Därför anlitade vi Christina för att ge alla i organisationen chansen att ta del av budskapen och skapa sina egna intryck för att förbättra förståelse och minimera missförstånd mellan oss och våra uppdragsgivare. Ett bra föredrag som man inte bara har nytta av i affärerna utan också privat!

Vattenfall
Vattenfall

Efter kursen vi gick med dig har vi verkligen utvecklat och förbättra vår egen möteskultur - numera använder vi "fem-fingrar" genomgående och vi har skapat en helt ny "möteskultur" där respekt för tid, agenda, varandra och besluten ses på ett helt annat sätt! Toppen!

Christina Haugsöen.

Filaregatan 3, 652 19 Karlstad
+46-707 14 10 49
christina@haugsoen.se