Ett litet urval av kunder jag jobbat med under åren

Christina är den instruktör som fått högst poäng av alla instruktörer som Volvo anlitat. 4,74 av 5 möjliga.
Tack och GRATTIS Christina

”Christina är mycket engagerad, väldigt kompetent och insatt i ämnet, hanterar grupper/forum och individer på ett mycket professionellt sätt, i situationer som uppstår, och med en fingertoppskänsla/ tajming och respekt. Som gör att alla känner vad man som grupp och person behöver jobba vidare och djupare med för att utvecklas.”

Henric, Driveline system and projects Volvo Construction Equipment

Bilprovningen”Vi var 2 st. platschefer och 12 st. teamledare som gick kursen ”Konflikthantering” den 21/9-11 i Malmö. Samtliga fann att kursen var mycket intressant. Vi fick lära oss psykologin bakom konflikterna samt se, hur enkelt de kan uppstå och fortlöpa, om man inte kan se och hantera triggpunkterna. Vi hade en mycket duktig och flexibel föreläsare som inspirerade oss alla.”

EricssonHej Christina,
Tack själv för en otrolig bra, inspirerande och konstruktiv kurs . Du är bäst ?
Vincent

”Christina’s föreläsning fick mig att tänka på vikten av att vi förstår vad vi menar när vi pratar med varandra. Speciellt viktigt blir ju detta i en organisation som jobbar på uppdrag av kunderna och skall leverera det som kunderna vill ha!
En konsult måste förvissa sig om att båda parter verkligen menar samma sak. Därför anlitade vi Christina för att ge alla i organisationen chansen att ta del av budskapen och skapa sina egna intryck för att förbättra förståelse och minimera missförstånd mellan oss och våra uppdragsgivare.
Ett bra föredrag som man inte bara har nytta av i affärerna utan också privat! ”
Morgan Brunzell
Manager
Karlstad Informatic Consulting

Innehållet var mycket intressant & lärorik. Engagerad & kompetent kursledare som gjorde utbildningen till ett rent nöje.
Presentationsteknik (nå fram med ditt budskap), Karlstads Kommun

Christina briljerar med sitt sätt att kommunicera och inspirera inom sitt kompetensområde. Hon ger konkreta tips, är inlyssnande och professionell. Hon baserar sina ”tankar” på fakta och forskningsunderlag samt sin långa erfarenhet inom området.

Jag kan varmt rekommendera Christina som föreläsare och inspiratör.

Med vänlig hälsning
Sofia Ring, Verksamhetsutvecklare på SAAB, Linköping

 

Det finns många ledarskapskonsulter men få kan mäta sig med Christina när det gäller att få deltagarna att få en tydlig förståelse för helheten och samtidigt få med de små detaljerna.

Det är en avgörande skillnad när det handlar om att skapa bra och effektiva arbetsgrupper, här är Christina briljant.

Dessutom gör hon det med mycket värme, humor och stort engagemang.

Jörgen Ekman, Sales Executive på TECHNIA

MinnesotaChristina Haugsöen gav en engagerande och inspirerande föreläsning som gav högst betyg. Hon har en otrolig förmåga att på ett pedagogiskt och lättsamt sätt föreläsa om ett komplext ämne som ändå många kan relatera till och inspireras av.

HPJust a quick note to say thank you for an inspiring pitch yesterday at our Left-hand event. Your presentation was highly appreciated by the audience, more people said “kanon”, so we were very happy to have you as speaker.
All the best, Kirsten

Christina: Här pratade jag om den senaste forskningen runt hjärnan och hur den fungerar

Vattenfall”Efter kursen vi gick med dig har vi verkligen utvecklat och förbättra vår egen möteskultur – numera använder vi ”fem-fingrar” genomgående och vi har skapat en helt ny ”möteskultur” där respekt för tid, agenda, varandra och besluten ses på ett helt annat sätt! Toppen!”

”Jag är mycket tacksam att jag tog beslutet att vara med på denna kurs. Den är till stor hjälp för mig bara på denna korta tid sen vi gick kursen. Vi hade som jag nämnde ett möte i måndags, och det var det hittills bästa möte vi genomfört i denna grupp. Alla var jätte engagerade i alla frågor som vi hade på agendan. Det innebar också att jag själv tog tag i mötet på ett sätt jag inte gjort tidigare. Jag ser med tillförsikt fram emot den runda med PU samtal vi ska ha nu och fram till årsskiftet.
Tack ännu en gång för ditt engagemang och entusiasm på kursen.”
Håkan Strandberg, Resourse Manager
Kurs: att utveckla effektiva medarbetare

Christina Haugsöen är inte bara en föreläsare och utbildare, hon är en katalysator för förändring. Med hennes djupa kunskap inom teamdynamik, ledarskap och kommunikation, skapar hon en miljö där idéer växer och där individer både mår bättre, och presterar på topp.

Fredrik Sjöholm, Sverigechef, Talarpoolen

Referenser.
Jörgen Ekman
Sales Executive på TECHNIA

Det finns många ledarskapskonsulter men få kan mäta sig med Christina när det gäller att få deltagarna att få en tydlig förståelse för helheten och samtidigt få med de små detaljerna. Det är en avgörande skillnad när det handlar om att skapa bra och effektiva arbetsgrupper, här är Christina briljant. Dessutom gör hon det med mycket värme, humor och stort engagemang.

Vincent

Hej Christina, Tack själv för en otrolig bra, inspirerande och konstruktiv kurs . Du är bäst

Henric Lövgren
Manager Driveline system and projects Volvo Construction Equipment

"Christina är mycket engagerad, väldigt kompetent och insatt i ämnet, hanterar grupper/forum och individer på ett mycket professionellt sätt, i situationer som uppstår, och med en fingertoppskänsla/ tajming och respekt. Som gör att alla känner vad man som grupp och person behöver jobba vidare och djupare med för att utvecklas."

Karlstads Kommun

Innehållet var mycket intressant & lärorik. Engagerad & kompetent kursledare som gjorde utbildningen till ett rent nöje. Presentationsteknik (nå fram med ditt budskap)

Minnesota

Christina Haugsöen gav en engagerande och inspirerande föreläsning som gav högst betyg. Hon har en otrolig förmåga att på ett pedagogiskt och lättsamt sätt föreläsa om ett komplext ämne som ändå många kan relatera till och inspireras av.

Christina Haugsöen.

Filaregatan 3, 652 19 Karlstad
+46-707 14 10 49
christina@haugsoen.se