Utbildningar

Personlig effektivitet

Personlig effektivitet.

Arbeta effektivt utan stress

Räcker tiden inte till? Tenderar dina att-göra-listor att växa men få saker blir avbockade? Det finns mycket att göra för att öka effektiviteten dels på ett organisatoriskt plan och dels på det personliga. Läs mer om denna utbildning som kommer att förenkla din vardag både på jobbet och hemma.

Om innehållet i kursen

Att sluta stressa betyder inte att sluta jobba. Det handlar om att förstå stressens mekanismer för hur vi tänker, ett exempel är att under stress kan vi inte skilja på bråttom och viktigt. Under dessa två dagar kommer vi att titta på hur vi kan skapa större medvetenhet runt tid och vårt arbete. Vi tittar på hur vi kan prioritera, skapa struktur, göra bra och hållbara rutiner.

Med enkla metoder och tekniker kan vi lättare välja hur och vad vi ska göra för att nå resultat.

Efter kursen kommer du att:

 • Förstå skillnad på stress och press
 • Skapa hållbara processer
 • Prioritera efter hur viktigt något är, inte bara hur bråttom det är
 • Förstå hur min tidsstil påverkar mig
 • Skilja på långsiktigt och kortsiktigt tänkande

Kommande öppna kurser.

Hitta rätt och anmäl dig till dessa godingar

  No posts were found.

Referenser.
Jörgen Ekman
Sales Executive på TECHNIA

Det finns många ledarskapskonsulter men få kan mäta sig med Christina när det gäller att få deltagarna att få en tydlig förståelse för helheten och samtidigt få med de små detaljerna. Det är en avgörande skillnad när det handlar om att skapa bra och effektiva arbetsgrupper, här är Christina briljant. Dessutom gör hon det med mycket värme, humor och stort engagemang.

Karlstads Kommun

Innehållet var mycket intressant & lärorik. Engagerad & kompetent kursledare som gjorde utbildningen till ett rent nöje. Presentationsteknik (nå fram med ditt budskap)

Minnesota
Minnesota

Christina Haugsöen gav en engagerande och inspirerande föreläsning som gav högst betyg. Hon har en otrolig förmåga att på ett pedagogiskt och lättsamt sätt föreläsa om ett komplext ämne som ändå många kan relatera till och inspireras av.

Morgan Brunzell
Manager, Karlstad Informatic Consulting

Christina’s föreläsning fick mig att tänka på vikten av att vi förstår vad vi menar när vi pratar med varandra. Speciellt viktigt blir ju detta i en organisation som jobbar på uppdrag av kunderna och skall leverera det som kunderna vill ha! En konsult måste förvissa sig om att båda parter verkligen menar samma sak. Därför anlitade vi Christina för att ge alla i organisationen chansen att ta del av budskapen och skapa sina egna intryck för att förbättra förståelse och minimera missförstånd mellan oss och våra uppdragsgivare. Ett bra föredrag som man inte bara har nytta av i affärerna utan också privat!

Vattenfall
Vattenfall

Efter kursen vi gick med dig har vi verkligen utvecklat och förbättra vår egen möteskultur - numera använder vi "fem-fingrar" genomgående och vi har skapat en helt ny "möteskultur" där respekt för tid, agenda, varandra och besluten ses på ett helt annat sätt! Toppen!

Christina Haugsöen.

Filaregatan 3, 652 19 Karlstad
+46-707 14 10 49
christina@haugsoen.se

  User registration

  You don't have permission to register

  Reset Password