Utbildningar

Effektivitet och arbetsglädje

Arbetsglädje är ett annat ord för effektivitet. Det handlar om en kultur och attityd till det arbete man har.  Precis som ordet låter så handlar det om att finna glädje i sitt arbete, det handlar om syfte, att man har en uppgift och att det finns en värdegrund jag kan stå för mm. På arbetsplatser där det råder arbetsglädje faller saker sällan mellan stolarna och uppgifter blir sällan dubbelgjorda. På dessa arbetsplatser fungerar kommunikationen och samarbete.  Här finns mer engagemang och motivation. Det har också visat sig att på dessa arbetsplatser har man bättre kontakter mellan varandra i arbetsgruppen och mellan arbetsgrupp och ledare och det har också visat sig att de inte stressar lika mycket.

Jag har varit på många arbetsplatser där det varit gnäll och negativitet, allmänt missnöje. På de arbetsplatserna finns en väldigt tydlig mental uppdelning mellan arbetsgrupp och ledare, en typ av vi – dom mentalitet. Här har alla inom företaget ett stort ansvar över sitt eget beteende. Ska jag vara den som lyser upp rummet eller ska jag vara den som förmörkar det?

Arbetsglädje
Referenser.
Jörgen Ekman
Sales Executive på TECHNIA

Det finns många ledarskapskonsulter men få kan mäta sig med Christina när det gäller att få deltagarna att få en tydlig förståelse för helheten och samtidigt få med de små detaljerna. Det är en avgörande skillnad när det handlar om att skapa bra och effektiva arbetsgrupper, här är Christina briljant. Dessutom gör hon det med mycket värme, humor och stort engagemang.

Vincent

Hej Christina, Tack själv för en otrolig bra, inspirerande och konstruktiv kurs . Du är bäst

Henric Lövgren
Manager Driveline system and projects Volvo Construction Equipment

"Christina är mycket engagerad, väldigt kompetent och insatt i ämnet, hanterar grupper/forum och individer på ett mycket professionellt sätt, i situationer som uppstår, och med en fingertoppskänsla/ tajming och respekt. Som gör att alla känner vad man som grupp och person behöver jobba vidare och djupare med för att utvecklas."

Karlstads Kommun

Innehållet var mycket intressant & lärorik. Engagerad & kompetent kursledare som gjorde utbildningen till ett rent nöje. Presentationsteknik (nå fram med ditt budskap)

Minnesota

Christina Haugsöen gav en engagerande och inspirerande föreläsning som gav högst betyg. Hon har en otrolig förmåga att på ett pedagogiskt och lättsamt sätt föreläsa om ett komplext ämne som ändå många kan relatera till och inspireras av.

Christina Haugsöen.

Filaregatan 3, 652 19 Karlstad
+46-707 14 10 49
christina@haugsoen.se